dissabte, 3 de desembre de 2011

Gràcies, i ara, a seguir treballantVolem donar-vos les gràcies a tots els molletans que heu donat el vostre vot a ICV-EUiA.

Gràcies al suport a Mollet, que ha incrementat de manera molt notable, i al de la resta de Catalunya, hem passat de tenir 1 diputat a Madrid a tenir-ne 3, i estem molt satisfets.

ICV-EUiA hem estat la única força d'esquerres a Catalunya que ha pujat, i juntament amb la resta de diputats d’IU, tindrem de nou grup propi al Congrés, per treballar de manera intensa i responsable. Entre d’altres, batallar per una nova llei electoral més justa. L’actual beneficia als grans partits, i dificulta als petits l’obtenció dels escons que mereix. A mode d’exemple, mentre IU-ICViEUiA necessita 152.801 vots per cada escó, el PP en necessita només 58.230; el PSOE 63.399 i CIU 63.391.
Malgrat els bons resultats, ens preocupa la desafecció política, la poca participació, i la majoria del Partit Popular. CIU, descarada, anuncia 48 h després de les eleccions un nou programa d'ajust, que malauradament no serà el darrer.
Es dibuixa un nou i dur escenari de PP a Espanya i CIU a Catalunya, de polítiques conservadores i de retallades socials, afectant a les relacions laborals, possibles privatitzacions dels serveis públics, entre d’altres. Això portarà a un major conflicte social.

També cal que PSOE-PSC reflexionin: a Espanya ha perdut 4.300.000 vots. A Mollet, n’ha perdut gairebé 6.000. Han pagat la factura de la mala gestió dels efectes de la crisi.
Convé que els socialistes molletans mirin més a la seva esquerra i no a la dreta, perquè hi ha alternatives a nivell local, diferents a les que volen implantar CIU i PP.

Els resultats expressen que hi ha necessitat d'una alternativa a l'esquerra per fer front a les polítiques que només beneficien a uns pocs. El resultat de la coalició és un bri d'esperança que ens permetrà anar al Congrés amb força per plantar cara a la dreta i per lluitar per la democràcia i pels drets aconseguits, per defensar l'estat del benestar, una nova economia sostenible i la defensa de la democràcia contra aquells que la volen segrestar dient que no hi ha altres vies.
Sí que hi ha altres vies! Sí que hi ha alternatives, i cal donar veu a la ciutadania.
Teniu el nostre compromís que tant a Espanya, a Catalunya com a Mollet, treballarem per construir un projecte d’esquerres que planti cara a les reformes injustes i a la destrucció dels drets aconseguits.

 
Grup Municipal ICV-EUiA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada