dilluns, 4 de juny del 2018

Per un Mollet potent, no defallim!

(Aquest article em va ser publicat a la revista editada per Canviem Mollet el 23 d'abril de 2018)

Ser regidora és una gran responsabilitat i un gran honor. El que considero més important d’aquesta tasca: saber que hem participat en fer millor la vida de les persones de Mollet.
Em diuen: “ets regidora, de què?” la resposta: doncs de cap àrea en concret, i de totes a la vegada. Fiscalitzar i controlar qui ens governa és imprescindible. I per a fer-ho bé, cal invertir-hi temps, esforç i idees.
Des d’inici de legislatura, Canviem Mollet ens ho prenem molt seriosament. Els passos: primer vèncer les dificultats de manca d’informació i transparència; després controlar la gestió del govern, massa sovint improvisada i caòtica: i finalment, fer propostes en positiu per millorar la vida dels qui vivim a Mollet.

Tinc un model de ciutat al cap. Puc dir tot allò en què Mollet pot millorar. Voldria que Mollet rebés premis per tenir pobresa zero, habitatge assequible per qui ho necessita, i que la cultura tingués espai en totes les seves expressions. No ho dubteu: hi ha idees i propostes, i estem capacitats per a governar la ciutat.
Ho avala el treball fet en aquests darrers 3 anys.
Hi ha 50 propostes treballades i aconseguides per Canviem Mollet, dins del pressupost del 2018. Són propostes que pretenen fer millor la vida a Mollet. I en fem seguiment, perquè no volem excuses ni demores; les volem fer realitat: el cinema, la il·luminació de la ronda pinetons, la pista esportiva a Can Borrell, el suport a AMPAs i més associacions, el Pla Local d’habitatge, tarifes socials per serveis públics, agents cívics, ajuts al comerç, reforçar servei de neteja, etc.

Vull un Mollet potent, i això implica: denunciar amb mà ferma la mala gestió (cas Decathlon, Al Huda, IBI, etc.) i també aprovar propostes que ens facin avançar. Això no s’acaba amb 50 propostes, sinó que seguim aportant en positiu, amb idees, objectius i visió de futur, presentant propostes locals a tots els plens. I mantenir vives les reivindicacions que ens fan ser qui som: pensions dignes, educació pública, treball digne, llibertat d’expressió, feminisme, entre moltes d’altres.

Sé que queda molta feina per fer. No defallim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada